• linneakristinmoe

Inkludering med ORAGE!
Øyvind Therkelsen, daglig leder i Orage, er opptatt av inkludering på arbeidsplassen og bedriften er nå en del av Tønsberg Inkluderer.


Her kan du lese Øyvind, og Orage, sine tanker om inkludering og mangfold:


Hvordan jobber dere med inkludering i dag?

Orage jobber på flere fronter for å inkludere flere i arbeidslivet enn vi ellers ville fått til i en liten organisasjon. I samarbeid med Vestfold og Telemark fylkeskommune og relevante yrkeslinjer ved lokale videregående skoler tar vi årlig inn ungdom til arbeidstrening og lærlinger til toårige løp mot fagbrev. I samarbeid med NAV og Fønix lar vi tilsvarende voksne, som har falt utenfor arbeidslivet, få en ny sjanse i et trygt og godt arbeidsmiljø.


Hva betyr inkludering for din bedrift?

Inkludering betyr først og fremst å gi flest mulig en sjanse, og vi strekker oss langt for å la flest mulig knytte seg til oss, enten frilans eller som ansatt. Vi jobber aktivt for å gjøre oss kjent med lokale kandidater og for at lokale kandidater skal kjenne til mulighetene hos oss. Vi pleier løpende dialog med alle aktørene nevnt ovenfor.


Hva betyr inkludering for de kandidatene som får en mulighet hos dere?

For alle i og rundt Orage betyr inkludering først og fremst likebehandling. Her stilles krav og jobbes det strategisk med utvikling, uansett hvem du er. I arbeidshverdagen nyter alle stor grad av frihet under ansvar, men det er et uttalt ønske om at alle fast samles til mat 11:30. Et godt og åpent arbeidsmiljø er vår fremste fanesak i arbeidet med inkludering.


Hvilke muligheter gir Tønsberg Inkluderinger dere som bedrift?

Jeg ser for meg et samarbeid hvor Tønsberg Inkludering blir kjent med Orage og kjenner våre behov. Sammen finner vi aktuelle kandidater som kan få arbeidstrening og opplæring hos Orage. Vi har gjort dette i samarbeid med NAV før, og kjenner til mulighetene. Målet er å hjelpe personer med å tilby nye muligheter uavhengig av bakgrunn eller behov for tilrettelegning.
5 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle