• linneakristinmoe

Hotell Klubben inkludererVi ønsker Hotel Klubben velkommen som en TØNSBERG INKLUDERER bedrift!


Hotel Klubben i Tønsberg er en bedrift som er opptatt av å ta samfunnsansvar og som ser verdien av inkludering og mangfold på arbeidsplassen.

Vi har pratet med Hotelldirektør Torgeir Birkeland om inkludering, og når vi spurte han om hvordan de jobber med inkludering i dag kan han fortelle at «På Hotel Klubben har vi dyktige ansatte med mange ulike bakgrunner som alle beriker hotellet på sin måte. Vi har fokus på å se den enkelte medarbeider og legge til rette slik at hver enkelt kan gjøre en så god jobb som mulig ut fra sine forutsetninger.»

Videre forteller han at for Hotel Klubben betyr inkludering at alle skal bli sett og hørt. Ulike bakgrunner er en berikelse og noe som gjør hotellet enda bedre. Alle som kommer til oss skal få en følelse av tilhørighet og mestring. Vi skal møte de på sine premisser, samtidig som vi skal stille krav og utvikle oss sammen.

«Tønsberg Inkluderer gir oss muligheten til å få møte medarbeidere som vi kanskje ellers ville gått glipp av - ny kompetanse, bakgrunn og pågangsmot. Vi gleder oss til å møte nye personer som har lyst til å jobbe sammen med oss på Hotel Klubben» - Torgeir Birkeland, Hotelldirektør Hotel Klubben

https://www.hotelklubben.no/

13 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle